Despre noi

Cu o tradiție de peste 20 de ani în cultivarea legumelor și în realizarea propriilor rețete de murături, de zacuscă și nu numai, Georgeștii se dedică păstrării tradițiilor românești la borcan, cu legume și rețete românești.

Legumele sunt cultivate cu grijă în sere proprii și secretele din bucătarie aduc în casa dumneavoastră gustul de altădată, pe care ni-l amintim cu melancolie din gospodăria  bunicii.

 

Legumele noastre sunt culese cu atenție la momentul propice, sunt alintate cu mirodeniile toamnei și sunt păstrate în butoaie până ating savoarea aceea cu care noi românii ne mândrim din timpurile vechi.

Rețetele noastre propun o plimbare pe pășunile verzi cu flori de câmp ce ne umplu copilăria, aducând în case gustul tradițiilor păstrate și acum la sat.

Noi vă aducem aceste tradiții mai aproape și vă propunem această plimbare melancolică prin intermediul rețetelor noastre la care ingredientul secret este și un strop de suflet.

Gogoșari și castraveți în oțet sau în saramură, zacuscă, hrean mângâiat de sfeclă roșie, tradiționalele gogonele, varza murată, foi de viță pentru sarmale, zarzavat de ciorbă bun în cămara de provizii pentru iarnă, bulion de roșii sau de ardei…toate acestea sunt la un pas distanță de dumneavoastră.

Puteți observa mai atent produsele noastre aici pe site de unde le puteți comanda online și le veți avea direct acasă într-o clipă.

semnatura
Transport 15 LEI
Livrarile se fac de luni pana sambata intre orele 12:00-19:00
Livrarea se face personal. Livrăm doar în București și împrejurimi!
Telefon
0771617276
Email
lageorgesti@gmail.com
Toate drepturile rezervate © La Georgesti 2020. Site realizat de Allevio Tech.