Standul “La Georgesti”

Dacă v-am făcut cât de puțin curioși vă invităm cu drag să ne vizitați la standul 63 din Piața Domenii unde vă vom întâmpina cu unele dintre cele mai dragi tradiții românești păstrate la borcan. Vă propunem să vedeți cu ochii dumneavoastră grija cu care am cules și am păstrat legumele pentru murături și vă invităm să pășiți în gospodăria bunicii care v-a colorat copilăria cu rețete tradiționale românești. Vă promitem că asocierea gustului produselor noastre cu aceste imagini vă va aduce în priviri melancolie și bucurie și vă împărtășim totodată și taina rețetelor noastre: un strop de suflet în fiecare borcan.

Pentru cei care încearcă prima oară produsele noastre va fi o surpriză extrem de plăcută. 

Invitația noastră de a vizita standul ˝La Georgești˝ este mai mult decât o simplă poposire la piață, este o invitație în sufletul nostru unde adăpostim raftul cu ˝tradiții la borcan˝, unde poftim pe cine dorește să guste din cămara noastră cu bunătățuri tradiționale.

Dacă încă nu v-ați hotărât la un produs anume, nu mai stați pe gânduri și haideți ˝La Georgești˝ să vă încântăm gustul cu cele mai alese produse tradiționale. Cu siguranță găsiți ceea ce poate nici nu știați că aveți nevoie. Produsele noastre tradiționale satisfac toate gusturile și cu siguranță veți aprecia grija cu care am preparat fiecare rețetă și dragostea de tradiții pe care am cuprins-o în fiecare borcan.

Tradiție de peste 20 ani, din dragoste pentru familie!

semnatura
Transport 15 LEI
Livrarile se fac de luni pana sambata intre orele 12:00-19:00
Livrarea se face personal. Livrăm doar în București și împrejurimi!
Telefon
0771617276
Email
lageorgesti@gmail.com
Toate drepturile rezervate © La Georgesti 2020. Site realizat de Allevio Tech.