Termeni și condiții

Termenii și condițiile prin care PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU vă propune să utilizați site-ul https://www.lageorgesti.ro, ca oaspete sau ca un utilizator înregistrat sunt prezentați în cele ce urmează.

Termenii de utilizare a site-ului trebuie citiți cu atenție înainte de a utiliza site-ul nostru, astfel devenind un acord obligatoriu între noi și dumneavoastră, acord care va guverna relația noastră în timp ce utilizați site-urile web și aplicațiile noastre. Prin utilizarea site-ului nostru, indicați că ați citit, ați înțeles, ați luat în considerare și acceptați acești termeni de utilizare și că sunteți de acord să respectați aceste condiții. În caz contrar, dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.


Site-ul nostru este operat de către PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU.

 

 1. Accesarea site-ului nostru

1.1. Accesul la site-ul nostru este permis doar temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile pe care le furnizăm pe site-ul nostru, fără vreo notificare în prealabil. Nu vom fi considerați răspunzatori dacă, oricare ar fi motivul, site-ul nostru apare ca fiind indisponibil.

1.2.Uneori, din diverse motive de securitate, putem restricționa accesul la anumite părți sau la întreg site-ul nostru, utilizatorilor înregistrați la noi.

1.3. Tot ceea ce ține de informațiile confidențiale necesare la crearea contului de utilizator sau la logarea în acest cont, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați permanent aceste informații ca fiind confidențiale și nu trebuie să le dezvăluiți unei terțe părți. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a dezactiva în orice moment contul dumneavoastră de utilizator, dacă, în opinia noastră absolută, nu ați respectat niciuna dintre prevederile acestor condiții de utilizare.

1.4. Sunteți responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru. Sunteți, de asemenea, responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin intermediul conexiunii dumneavoastră la internet sunt conștiente de acești termeni și că se conformează acestora.

 

 1. Crearea unui cont și utilizarea acestuia și a site-ului

2.1. Numai persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani pot crea și utiliza un cont pe site-ul  www.lageorgesti.ro.

2.2. Sunteți de acord să ne furnizați întotdeauna informații corecte și complete, informații aparținând de domeniul datelor cu caracter personal (nume, adresă, telefon, data nașterii, e-mail etc.). Vom folosi aceste informații în conformitate cu Politica de confidențialitate.

2.3. Sunteți de acord să nu divulgați informațiile confidențiale de logare în cont nimănui.. Nu veți vinde, nu veți transfera sau nu veți permite altei persoane să vă acceseze contul  pe site-ul nostru sau acreditările de conectare la acesta. Veți fi în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității contului dumneavoastră și a informațiilor/acreditărilor necesare conectării la acesta.

2.4. Sunteți de acord să ne anunțați imediat dacă observați orice încălcare a securității, inclusiv orice pierdere, furt sau acces neautorizat și inclusiv divulgarea contului dumneavoastră sau a acreditărilor de conectare la contul dumneavoastră.

2.5. Puteți să vă întrerupeți sau să vă suspendați contul în orice moment doriți, prin transmiterea unui e-mail la lageorgesti@gmail.com.

2.6. Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau desființa contul dacă determinăm, la discreția noastră absolută, că:

2.6.1. Ați încălcat sau încălcați orice termen menționat în acest acord;
2.6.2. Nu mai beneficiați și nu veți mai beneficia de serviciile noastre;

2.7. Un cont suspendat presupune că nu veți mai avea acces la acesta, inclusiv la datele asociate contului, conținutul, informațiile, istoricul sau serviciile acestuia. În cazul în care contul dumneavoastră este desființat/reziliat, PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU nu va avea nicio responsabilitate față de dumneavoastră De asemenea, ne rezervăm dreptul de a rezilia orice alte conturi pe care le-ați creat.

2.8. Prin prezenta, recunoașteți că ați citit, ați înțeles, ați luat în considerare și sunteți de acord cu mediul stabilit prin acest acord de creare și utilizare a oricăror conturi create de dumneavoastră cu ajutorul serviciilor noastre și cu riscul ca acest cont să fie încheiat sau suspendat și că, de fiecare dată când utilizați site-ul PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, veți avea în vedere riscul și respectați întotdeauna regulile stabilite în acest Acord și afișați un comportament corespunzător.

2.9. Dacă ne transmiteți orice idei creative, sugestii sau materiale, acordați PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU. drepturi și licențe irevocabile, subcontractabile, transferabile, atribuite, neexclusive și fără redevență de a utiliza, reproduce, distribui, adapta, modifica, traduce, crea lucrări derivate din public, realiza, afișa în mod public, accesibile publicului, comunică publicului, vinde, oferi spre vânzare și importa toate ideile nesolicitate, inclusiv toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, brevetele, desenele, drepturile industriale și toate celelalte drepturi intelectuale și de proprietate aferente, în orice mediu cunoscut sau dezvoltat în continuare, în orice scop, comercial sau altfel, inclusiv împărtășirea ideilor nesolicitate cu alții, fără nicio compensație pentru dumneavoastră În măsura în care este necesar, sunteți de acord să vă angajați să executați și să livrați toate documentele și să efectuați toate acțiunile necesare sau de dorit pentru a vă asigura că drepturile de utilizare a ideilor nesolicitate care ne sunt acordate, așa cum este specificat mai sus, sunt valabile, eficiente și aplicabile . În plus, renunțați la orice afirmație potrivit căreia utilizarea de către PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU. a ideilor dumneavoastră nedorite reprezintă o încălcare a drepturilor dumneavoastră, inclusiv morale, drepturi de proprietate, drepturi de publicitate sau alte drepturi, inclusiv drepturi de credit pentru materialele sau ideile stabilite în acestea.

2.10 În timpul utilizării site-ului web și a sistemelor de cont, trebuie să respectați toate legile, regulile și reglementările aplicabile în jurisdicția în care locuiți, precum și regulile suplimentare stabilite prin acordul nostru cu dumneavoastră și regulile care guvernează utilizarea serviciilor noastre de către dumneavoastră.

 

 1. Tranzacțiile încheiate prin intermediul site-ului nostru și răspunderea noastră față de dumneavoastră

3.1. Rolul nostru este de producător alimentar. Vom face acest lucru luând in considerare cererea dumneavoastră de ofertă sau comanda dumneavoastră, urmând ca apoi să vă contactăm pentru confirmarea detaliilor comenzii dumneavoastră și furnizând o legătură cu Termenii și condițiile serviciilor. Dumneavoastră vă obligați, ca înainte de a ne contacta pentru a vă presta serviciile enumerate anterior,  să consultați cu atenție oferta noastră, disponibilă online, pe site-ul www.lageorgesti.ro.

3.2. După ce v-ați indicat acordul dumneavoastră cu Termenii și condițiile serviciilor și cu termenii stabiliți după ce ne-ați contactat, prin orice mijloc de contact pus la dispoziție de către noi, un contract va apărea între dumneavoastră și Furnizor.

3.3. Contractul dumneavoastră are loc cu Furnizorul, iar responsabilitatea pentru furnizarea serviciilor revine exclusiv Furnizorului. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile deoarece acestea vor fi obligatorii din punct de vedere juridic pentru dumneavoastră după ce v-ați indicat acordul cu acestea, direct sau prin confirmarea serviciului rezervat la furnizorul de servicii.
3.5.Recunoașteți și sunteți de acord că nu vom fi trași la răspundere și nu ne asumăm nicio responsabilitate  în niciun fel pentru întârzieri în furnizarea de servicii.

 

 1. Drepturile de proprietate intelectuală


4.1. Suntem proprietarul sau licențiatul tuturor proprietăților intelectuale de pe site-ul www.lageorgesti.ro și al materialelor publicate pe site-ul nostru. Aceste lucrări sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Noi, PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, deținem și rezervăm toate drepturile de proprietate intelectuală și alte drepturi și titluri asupra tuturor datelor și conținutul inclus în acestea , inclusiv conturi de utilizator, titluri, obiecte, jurnale de chat, lucrări de artă, grafică, desene, fotografii, imagini, sunete, compoziții și înregistrări muzicale și metode de funcționare.

4.2. Vă acordăm o licență revocabilă limitată, neexclusivă și netransferabilă de a utiliza și de a utiliza site-ul nostru, aplicațiile și sistemul de conturi PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU numai pentru scopuri personale, necomerciale și condiționate în mod expres de respectarea condițiilor acestui Acord. Cu excepția cazului în care ne permitem altfel în scris, să nu vindeți, să copiați, să schimbați, să împrumutați, să inversați, să traduceți, să închiriați, să acordați garanții de interes, să transferați, să publicați, serviciile de tip PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU (proprietatea intelectuală “PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU.”).

4.3. Recunoașteți și sunteți de acord că, dacă nu vă acordăm o licență, într-un contract scris semnat, nu puteți utiliza niciodată una dintre mărcile noastre comerciale, mărci de servicii, nume de comercianți, logo-uri, nume de domeniu, taglines. Orice reproducere, redistribuire sau modificare a serviciilor noastre și a proprietăților acestora sau utilizarea serviciilor PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU sau a proprietăților sale, care nu sunt conforme cu prezentul acord, este interzisă în mod expres și poate conduce la sancțiuni civile și / sau penale.

4.4. Recunoașteți și sunteți de acord că nu veți avea niciun drept de proprietate sau alte proprietăți în contul dumneavoastră și că toate drepturile din și în contul dumneavoastră sunt și vor fi deținute pentru totdeauna în beneficiul serviciilor noastre.

4.5. Recunoașteți și sunteți de acord că nu aveți nicio revendicare, drept, titlu, proprietate sau alt interes de proprietate asupra conținutului site-urilor și / sau aplicațiilor și / sau altor credite acumulate prin intermediul site-urilor, aplicațiilor sau sistemelor de cont ale serviciilor PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU , indiferent de orice ofertă oferită sau plătită în schimb.
4.6. Recunoașteți și sunteți de acord că PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, nu va fi răspunzătoare în niciun fel pentru eliminarea, modificarea, deprecierea, hacking-ul sau orice alte daune sau orice pierdere de orice fel cauzată conținutului site-ului web, aplicațiilor, conturilor și / sau sistemelor de cont, inclusiv ștergerea oricăror site-uri web, aplicații, conturi, sisteme de cont și / sau a oricăror credite acumulate.

4.7. Puteți să tipăriți o copie și să descărcați extrase din orice pagină din site-ul nostru pentru referință personală și puteți atrage atenția celorlalți din cadrul organizației dumneavoastră asupra materialelor postate pe site-ul nostru.

4.8. Nu trebuie să modificați în nici un fel hârtia sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ați imprimat sau descărcat și nu trebuie să utilizați niciun fel de ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separată de orice text însoțitor.

4.9. Statutul nostru (și cel al unor contribuabili identificați) ca autori ai materialelor de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.

4.10. Nu trebuie să utilizați nicio parte a materialelor pe site-ul nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență de la noi sau de la licențiați.

4.11 Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru, încălcând acești termeni de utilizare, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și, la alegerea noastră, trebuie să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați făcut.
4.12. Dacă sunteți proprietar al drepturilor de autor sau agent al acestuia și credeți că conținutul publicat pe site-urile noastre sau în aplicațiile noastre sau în altă parte, încalcă drepturile de autor, contactați-ne pe e-mail cu:

– semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor; – o descriere a muncii protejate prin drepturi de autor pe care o susțineți că a fost încălcată; – adresa URL a locației de pe site sau o captură de ecran a locației din aplicația care conține materialul pe care îl pretuiți încalcă drepturile; – adresa dumneavoastră, numărul de telefon și adresa de e-mail; – o declarație din partea dumneavoastră că aveți o credință de bună credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și – o declarație făcută de dumneavoastră, făcută sub sancțiunea pedepsei, că informațiile de mai sus din anunțul dumneavoastră sunt exacte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau persoana autorizată să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor.


Rețineți că aceste notificări sunt notificări legale și că serviciile PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU pot furniza copii ale acestor notificări participanților în litigiu sau terților, la discreția sa sau conform legii. Politica de confidențialitate nu protejează informațiile furnizate în aceste anunțuri.

 

 1. Bazați-vă pe informațiile postate

5.1. Comentariile și alte materiale postate pe site-ul nostru nu au intenția de a constitui sfaturi pe care să se bazeze oricine le citește.

5.2. Prin urmare, refuzăm orice răspundere și responsabilitate care decurg din orice încredere acordată acestor materiale de către orice vizitator pe site-ul nostru sau de către oricine care poate fi informat cu privire la conținutul său.

 

 1. Site-ul nostru se poate schimba regulat

6.1.Cu timpul, serviciile noastre se pot extinde sau îmbunătătți, astfel rezultând și o modificare a ofertelor de pe site. Prin urmare, site-ul nostru este actualizat în mod regulat și putem modifica conținutul în orice moment. Dacă apare necesitatea, este posibil să suspendăm accesul la site-ul nostru sau să îl închidem la nesfârșit. Sunteți de acord că ne putem modifica, actualiza, suspenda sau restricționa accesul la orice caracteristici, părți sau întregul site și / sau aplicație, în orice moment, fără notificare sau răspundere față de dumneavoastră În plus, înțelegeți și sunteți de acord că PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU ar putea schimba orice cerințe privind specificațiile de sistem necesare pentru a instala și utiliza aplicațiile sau site-ului, în acest caz sunteți singurul responsabil pentru a vă asigura că îndepliniți cerințele pentru orice software suplimentar necesar sau hardware, pentru a utiliza aplicațiile sau site-ul nostru.

6.2. Oricare dintre materialele de pe site-ul nostru ar putea să nu mai fie actualizate la un moment dat și nu avem nicio obligație de a actualiza orice material, oricare ar fi acesta.

 

 1. Răspunderea noastră pentru materialele de pe site-ul www.lageorgesti.ro

7.1. PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU și materialele afișate pe site-ul nostru vă sunt furnizate în baza “așa cum este” și “la dispoziție”, fără garanții sau reprezentări de orice fel, expresii sau alți termeni. În cea mai mare măsură, permisă de legea aplicabilă, noi, alți membri ai grupului de companii și părțile terțe legate de noi excludem în mod expres:


7.1.1. Toate condițiile, garanțiile și alți termeni care altfel ar putea fi impuse de statut, de dreptul comun sau de legea capitalului.

7.1.2. Orice răspundere pentru orice pierdere directă, indirectă sau consecventă suferită de orice utilizator în legătură cu site-ul noastre sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării site-urilor web, a aplicațiilor, a sistemelor de cont și / legate de acesta și orice informații și / sau materiale postate pe acesta, inclusiv:

7.1.2.1. pierderea de venituri;

7.1.2.2. pierderea afacerii;

7.1.2.3. pierderea profitului sau a contractelor;

7.1.2.4. pierderea economiilor anticipate;

7.1.2.5. pierderea de date;

7.1.2.6. pierderea fondului comercial

7.1.2.7. timp pierdut de management, indiferent dacă este de cauza delictuală (inclusiv neglijență), încălcarea contractului sau altfel, chiar dacă este previzibilă.

7.2. Acest lucru nu ne afectează răspunderea pentru moartea sau vătămarea corporală care decurge din neglijența noastră, nici răspunderea noastră pentru denaturarea frauduloasă sau denaturarea unei chestiuni fundamentale și nici o altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată conform legii aplicabile.

 

 1. Despăgubiri

8.1. Prin prezenta sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să păstrați inofensive serviciile noastre, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiați, sau orice alte terțe părți legate de noi și împotriva oricăror revendicări, procese, pagube, pierderi, datorii și costuri care apar direct sau indirect sau rezultă din utilizarea necorespunzătoare a site-ului web, a aplicațiilor, a sistemelor de cont, a serviciilor PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, a oricăror încălcări ale oricăror prevederi ale prezentului Contract sau ale Politicii de confidențialitate, a oricărei încălcări de către dumneavoastră a dreptului oricărui terț.

8.2. PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU își rezervă dreptul, pe propria cheltuială și în exclusivitate, să-și asume apărarea exclusivă și controlul oricărei chestiuni supuse în alt mod despăgubirii de către dumneavoastră, în care chiar veți colabora cu compania noastra în afirmarea oricărei apărari disponibile.

 

 1. Informații despre dumneavoastră și despre vizitele dumneavoastră pe site-ul nostru

9.1. Monitorizăm și putem procesa informații despre dumneavoastră în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

9.2. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu o astfel de prelucrare și garantați că toate datele furnizate de dumneavoastră sunt corecte.

 

 1. Încărcarea materialului pe site-ul nostru

10.1. De fiecare dată când utilizați o funcție care vă permite să încărcați materiale pe site-ul nostru sau să contactați alți utilizatori ai site-ului nostru, trebuie să respectați standardele de conținut stabilite în acești termeni. Garantați că orice astfel de contribuție respectă aceste standarde. În cazurile în care o astfel de contribuție nu este conformă cu aceste standarde și este un motiv pentru o reclamație sau o litigiu, sunteți de acord să ne despăgubiți pentru orice încălcare a acestei garanții.

10.2. Orice materiale pe care le încărcați pe site-ul nostru vor fi considerate neconfidențiale și ne-proprietate și avem dreptul de a utiliza, copia, distribui și dezvălui către terți orice material în orice scop. De asemenea, avem dreptul de a dezvălui identitatea dumneavoastră oricărei terțe părți care susține că orice material publicat sau încărcat de dumneavoastră pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate.

10.3. Sunteți responsabil și răspunzător pentru toate comunicările, informațiile, imaginile, materialele și pentru conținutul și exactitatea acestora, transmise, încărcate sau postate pe site, în aplicațiile sau în sistemele noastre de conturi.

10.4. Prin prezenta sunteți de acord că niciuna dintre comunicările, informațiile, imaginile, materialele și conținutul lor nu vor fi supuse niciunei obligații, fie că sunt confidențiale, atribuite sau nu, din partea PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU,  sau din partea oricăreia dintre filialele, partenerii, serviciile furnizorilor, licențiatorii, licențiații sau orice alte terțe părți legate de noi, nu vor fi răspunzători pentru utilizarea și dezvăluirea tuturor comunicărilor, informațiilor, imaginilor, materialelor și conținutului acestora. Renunțați la orice drepturi morale pe care le-ați avut în conținutul pe care l-ați postat în cea mai mare măsură permisă de legile din jurisdicția dumneavoastră.

10.5. Prin prezenta, reprezentați, garantați și sunteți de acord că comunicațiile, informațiile, imaginile, materialele și conținutul acestora nu vor încălca drepturile unor terțe părți.

10.6. Avem dreptul de a elimina orice material sau postare pe care le faceți pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, aceste materiale nu respectă standardele de conținut stabilite în acești termeni.

 

 1. Viruși, hacking și alte infracțiuni

11.1. Nu trebuie să utilizați în mod abuziv site-ul nostru introducând cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baze de date conectate la site-ul nostru. Nu trebuie să atacați site-ul nostru printr-un atac de refuz al unui serviciu sau printr-un atac distribuit de serviciu distribuit.

11.2. Dacă ați încălca această prevedere, ați comite o infracțiune în conformitate cu Legea privind abuzul de informații din anul 1990. Vom raporta o astfel de încălcare autorităților competente în materie de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități prin dezvăluirea identității dumneavoastră către acestea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat.

11.3. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daună cauzată de un atac distribuit de serviciu distribuit, de viruși sau de alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic, care pot să vă infecteze echipamentele, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare datorate utilizării site-ului de către dumneavoastră la descărcarea oricărui material postat pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

 

 1. Conectarea la site-ul nostru și eliminarea legăturilor

12.1. Puteți să vă conectați la site-ul nostru, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu ne distrugeți reputația sau să nu profiați de el;  nu trebuie să stabiliți nicio legătură care să sugereze orice formă de asociere sau în context greșit.

12.2. Textul legăturii adecvate ar trebui să fie întotdeauna utilizat în linkurile care indică site-ul nostru web.

12.3. Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site sau să utilizeze tehnologii similare în legătură cu conținutul site-ului. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare. Site-ul de pe care îl conectați trebuie să respecte în toate privințele standardele de conținut stabilite în acești termeni.

12.4. Dacă doriți să utilizați orice material pe site-ul nostru, altul decât cel indicat mai sus sau pentru a ne contacta în scopuri comerciale, vă rugăm să adresați cererea dumneavoastră la lageorgesti@gmail.com.

12.5. Sunteți de acord că, dacă solicităm ștergerea unui link către site-ul nostru care se află sub controlul dumneavoastră, veți șterge imediat linkul.

12.6. Dacă doriți să eliminăm un link către site-ul dumneavoastră care este inclus pe acest site, vă rugăm să ne contactați. Cu excepția cazului în care aveți un drept legal de a solicita îndepărtarea, o astfel de îndepărtare va fi la discreția noastră.

 

 1. Link-uri de pe site-ul nostru

13.1. În cazul în care site-ul nostru conține legături către alte site-uri și resurse furnizate de terțe părți, aceste linkuri sunt furnizate numai pentru informațiile dumneavoastră.

13.2. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri sau resurse și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea apărea din cauza utilizării de către dumneavoastră a acestora.

 

 1. Limitarea răspunderii

14.1. În niciun caz și în absența unei teorii juridice, în cazul unui contract, răspundere strictă sau altfel, PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU nu va fi răspunzător față de dumneavoastră sau orice altă persoană pentru orice incident indirect, incidental, consecvent, special, exemplar sau punitiv daune de orice fel (inclusiv daune pentru pierderea afacerii, pierderi de date, pierderea fondului comercial sau profituri pierdute) sau orice daune pentru neglijență gravă de orice fel (inclusiv daune pentru întrerupere de muncă sau orice alte daune sau pierderi comerciale ) care decurg din utilizarea sau folosirea incorectă a serviciilor PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU. În niciun caz, PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune care depășesc orice sumă pe care ați plătit-o companiei PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU pentru furnizarea de servicii, dacă există, în timpul celor șase (6) luni imediat înainte de data producerii cauzei dumneavoastră de acțiune.

14.2. Fără a aduce atingere limitărilor de răspundere menționate mai sus, nimic din acest acord nu va limita răspunderea PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU:

14.2.1. pentru daune cauzate de vătămarea vieții, a corpului sau sănătății din cauza unei încălcări neglijente a îndatoririlor sau a unei încălcări intenționate sau neglijente a îndatoririlor de către un reprezentant legal sau de către o persoană folosită pentru a îndeplini o obligație a serviciilor noastre;

14.2.2. pentru alte daune rezultate din încălcarea gravă sau de neglijență de către compania noastra sau încălcarea intenționată sau neglijentă de serviciu a unui reprezentant legal sau a unei persoane care a îndeplinit o obligație a serviciilor noastre;

14.2.3. pentru abatere intenționată;

14.2.4. pentru daunele rezultate din încălcarea neglijentă a unei obligații esențiale in executarea contractului în măsura în care este tipic și previzibil;

14.2.5. pentru orice garanție acordată de PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU;

14.2.6. pentru orice răspundere în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de răspundere a serviciilor;

14.3. Deoarece anumite state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru anumite tipuri de pierderi sau daune, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU va fi limitată la cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă.

 

 1. Jurisdicția și legea aplicabilă

15.1. Instanțele din Romania vor avea jurisdicție neexclusivă asupra oricărei reclamații care decurge din vizitarea site-ului nostru sau care se referă la acesta, deși ne păstrăm dreptul de a iniția o acțiune împotriva dumneavoastră pentru încălcarea acestor condiții în țara dumneavoastră de reședință sau în orice altă țară relevantă.

15.2. Acești termeni de utilizare și orice litigiu sau revendicare care decurge din sau în legătură cu acestea sau cu obiectul sau forma lor (inclusiv litigiile sau revendicările necontractuale) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Romaniei .

 

 1. Rezolvarea alternativă a litigiilor

16.1. Pentru orice litigiu intervenit sunteți de acord să încercați mai întâi să negociați informal cu PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU orice reclamație sau dispută pentru cel puțin 30 (treizeci) de zile.

16.2. Trebuie să notificați PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU în legătură cu orice pretenții pe care le aveți prin trimiterea unui anunț pri e-mail la lageorgesti@gmail.com.

16.3.Această clauză nu va avea niciun efect asupra drepturilor legale de inițiere a unei proceduri judiciare în cazul unui litigiu și nu va suspenda niciun termen legal de prescripție aplicabil la introducerea unei creanțe.

 

 1. Variații

17.1. Putem revizui acești termeni de utilizare în orice moment prin modificarea acestei pagini. Sunteti încurajat să verificați din când în când această pagină pentru a observa orice schimbări pe care le-am făcut, deoarece sunt obligatorii pentru dumneavoastră. Unele dintre dispozițiile cuprinse în acești termeni de utilizare pot fi, de asemenea, înlocuiți de prevederi sau anunțuri publicate în altă parte pe site-ul nostru.

 

 1. Parteneriatul

18.1. Recunoașteți și sunteți de acord că nicio afacere în comun, parteneriat, angajare sau relație de agenție nu există între dumneavoastră și PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiați sau orice alte terțe părți legate de noi, ca urmare a acestui Acord și / sau utilizarea de către dumneavoastră a site-urilor, aplicațiilor și / sau sistemelor de cont ale serviciilor PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU.

 

 1. Atribuirea

19.1. Prin prezenta, recunoașteți și sunteți de acord că PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU poate atribui acest Acord, în totalitate sau parțial, oricărei persoane sau entități în orice moment cu sau fără consimțământul dumneavoastră.

19.2. Prin prezenta, confirmați și sunteți de acord că nu puteți acorda Contractul fără consimțământul scris prealabil al PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU și că orice alocare neautorizată de către dumneavoastră va fi nulă și neavenită.

 

 1. Renunțare

20.1. Omiterea PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU de a aplica orice prevedere a prezentului acord nu va fi interpretată în niciun caz ca o renunțare la o astfel de prevedere și nici nu va afecta în vreun fel dreptul oricărei părți de a aplica în continuare toate aceste dispoziții ulterior. Orice renunțare de la PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, de la oricare dintre filialele, partenerii, furnizorii de servicii, licențiații sau oricare alte terțe părți legate de noi de orice prevedere, condiție sau cerință a prezentului Acord nu constituie o renunțare la orice obligație viitoare de a se conforma acestora dispoziție, condiție sau cerință.

 

 1. Separabilitate

21.1. Dacă o prevedere a prezentului Acord este considerată nevalabilă sau inaplicabilă în măsura maximă permisă pentru a afecta intenția părților, restul acestui Acord va continua să fie în vigoare.

21.2. Dacă nicio prevedere nu poate fi reformată, orice astfel de prevedere va fi considerată separabilă de termenii acordului și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase.

 

 1. Rubricile

22.1. Titlurile din prezentul acord nu au niciun efect juridic și sunt furnizate numai în scopuri informative.

 

 1. Termen

23.1. Prezentul Contract/Acord va intra în vigoare de la data la care ați indicat că îl acceptați, în mod explicit sau prin utilizarea site-urilor web, a aplicațiilor și / sau a sistemelor de cont ale PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU și va dura atâta timp cât veți continua să utilizați site-urile, aplicațiile și / sau sistemele de cont de servicii PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU.

23.2 Puteți încheia acest acord prin simpla încetare a folosirii site-urilor web, a aplicațiilor și / sau a sistemelor de cont ale PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU.

23.3. Puteți închide contul dumneavoastră prin notificarea PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU la lageorgesti@gmail.com.

 

 1. Supraviețuirea

24.1. Clauzele 2.2-2.4 (inclusiv), 3, 4, 7, 8, 10, 14-22 (inclusiv) vor supraviețui încetării prezentului acord și vor continua să fie în vigoare.

 

 1. Întregul acord

25.1. Prezentul Acord reprezintă un acord complet între dumneavoastră și PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU privind utilizarea site-ului web, a aplicațiilor și a sistemelor de cont și înlocuiește orice acorduri anterioare sau contemporane între dumneavoastră și PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU.

25.2. Această clauză nu are efect și va coexista cu Termenii și condițiile serviciilor actuale, va coexista și nu va înlocui orice alte politici ale PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU menționate în prezentul acord.

 

 1. Preocupările dumneavoastră

26.1 Dacă aveți nelămuriri cu privire la materialul care apare pe site-ul nostru, vă rugăm să contactați lageorgesti@gmail.com.

 

Prin prezenta sunteți de acord și confirmati că ați citit, ați înțeles, ați luat în considerare și acceptați acest Acord și că, prin utilizarea sau accesarea site-urilor și / sau a aplicațiilor PRODUCĂTOR FLORINA GEORGESCU, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite în acest document.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru!

 

Transport 15 LEI
Livrarile se fac de luni pana sambata intre orele 12:00-19:00
Livrarea se face personal. Livrăm doar în București și împrejurimi!
Telefon
0771617276
Email
lageorgesti@gmail.com
Toate drepturile rezervate © La Georgesti 2020. Site realizat de Allevio Tech.